RSS

Despre prostie

Oare e greu sa fii prost ?De durut stiu ca nu doare din pacate...altfel multa lume si`ar fi dat toti bani pe medicamente impotriva durerii...va dati seama reclama la medicament : `` Esti prost ? Incearca noul Nurofen anti-prostie....vei fi prost in continuare dar fara dureri de cap``
Ce este mai grav este atunci cand un om PROST se da foarte destept...si chiar se crede foarte destept..desi pacaleste grav limba romana si te face sa crezi ca stai de vorba cu baiatul care spala parbrize la semafor.
Dar poate te astepti sa apari si tu la carcotasi....dar ups..nu esti vedeta mai fata....ca dak erai vedeta sigur apareai acolo....faceau serial cu tine, in fiecare emisiune mai dadeau o perla cu tine...
E greu sa vorbesti corect ? Deschide mai fata si tu internet explorerul ( ca doar le ai cu lumea virtuala...doar ai si tu ``adresa de id `` de aia....mai hackerita mica) si vezi ca de obicei pagina de pornire e google....si scrie si tu acolo ``a trimes`` ca doar asa stii tu ca se vorbeste ...si vezi ce gaseste....UPS...ce se intampla ? scrie cumva Aţi dorit să scrieţi: a trimis ??? Vai tu mai fata...esti corectata de un calculator....pana si un calculator isi da seama ca esti PROASTA ???? Chiar si un calculator isi permite sa te CORECTEZE pe tine ???? Mai fata ma....cum dreacu ai trecut tu prin scoala aia ? Cate gaini ai dat mai mama k sa termini scoala ?
Cum se poate k o fata atat de desteapta k tine...o hackeritza mica care si`a facut si ea `adresa de id` sa isi bata joc de notiuni elementare de limba romana ?
Mai fata imi vine sa te bat cand ma zgarii pe creier si imi spui ``vezi ca ele E pe masa`` ? SUNT mai fata SUNT !!!!! Esti cumva fana lui Vanghelie si nu stiu ? Pai dute mai fata la Vanghelie...va dati unu altuia meditatii...poate va intelegeti .
Concluzia ? Esti PROASTA....pana si prostia se simte jignita de tine...stiu ..nu poti sa te desteptezi peste noapte...in cazul tau nici in 100 de ani probabil...dar macar taci din gura...noi stim ca esti PROASTA....stim ca faci parte din generatia Power Puff Girls (Power Praf in cazul tau) ....nu incerca sa ne demonstrezi asta.
Apropo....hi5 nu ai ? (hai faiv ca sa intelegi si u) ...te vedeam si noi pe pitzipoanca...ai fi facut senzatie acolo...iti garantez eu .
PS : Orice asemanare cu persoane reale este pur si simplu intamplatoare. :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

intr-adevar,orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare...numai k noi avem exemplele supreme alaturi de noi zilnic...si cred k fiecare se gaseste in postura de a cunoaste pe cineva care se considera net superior(si poate ca ierarhic ii si este superior) dar pana si un copil de gradinita i-ar putea da lectii

vytamyna spunea...

Salutare,

Faza cu "am trimes" in loc de am trimis este destul de veche,cunoscatorii stiu deja despre ce este vorba......despre formula magica "ia cu ceapa" vad ca nu vorbeste nimeni sau mai bine "ia cu peste" ca de 50 de tone zilnic sincer m-am scarbit si de aia imi iese un mic herpes la gurita.Asta este exemple as avea si eu garla sau mai bine scris "girla"....cunoastem personaje care "scrie"cu I DIN A la jumate si cu A DIN I la inceput...meserie tata si ia si bani pt lucrul asta...ce frumoasa este lumea asta!!!!!!!!!!!!
Ce ar mai fi de spus sincer "ar cam fi".Nu incerc sa scriu corect gramatical desi in a posta pe "glob" scuze blogg este echivalent cu scris gramatical corect.HA HA HA HA ....cum suna "Am trimes tata situatia..... deja"
OFFFFFFFFFFF multi tarani ne-au invadat intelectul sau mai bine zis "astia e ca zombii ma" cunoscatorii cunosc personajul din intamplare.
OK va pup ca plec la job!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

.