RSS

Problema arzatoare

Lumea e inebunita....motoarele de cautare sunt asaltate cu o intrebare arzatoare...Cine este Bad Pitzi? Poze cu Bad Pitzi....Mai nou se pun taguri cu Bad Pitzi k sa aiba trafic situl ( nu este cazul meu ..blogul nu apare in motoarele de cautare deocamdata) .
Pana la urma ..care este problema voastra ?Ati aparut pe pitzipoanca ? A aparut prietena voastra acolo ? Ar trebui sa ii multumiti fetei k va face reclama degeaba....k deh..pe hi5 vostrul sigur nu era atat trafic cat este pe pitzipoanca .Poate sunteti remarcata de vreun impresar...si poate sunteti urmatoarea Simona Sensual sau poate sunteti remarcata de vreun tataitza ..si sunteti viitoarea Monica Columbeanu....sau nu se stie cand sunteti remarcata de vreun manelist si peste 2 sapt. va vad k dati din buric pe taraf ;)
Deci...nu va mai chinuiti sa aflati cine este...multumitii cand apareti acolo...si sa nu va para rau...sa dati linkul la prieteni....sa vada o tara intreaga k sunteti vedeta sa vada o tara intreaga k esti pitzipoanca ,deci existi .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.