RSS

Stele care s-au stins mult prea devreme

Mulţi sunt de părere că, în viaţă, este suficient să ai celebritate şi bani, pentru ca fericirea să fie garantată. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa. Mai avem nevoie şi de puţin noroc. Aşa s-a întâmplat cu nume sonore din showbizul hollywoodian, vip-uri pe care Dumnezeu le-a iubit prea mult şi le-a luat la El. Deşi mai aveau multe de spus în profesia pe care şi-au ales-o, staruri ca Heath Ledger si Aaliyah s-au dus în lumea de dincolo foarte devreme.

Heath Ledger : Şi-a câştigat un public impresionant cu apariţiile sale din „Brokeback Mountain” şi „The Dark Knight”, însă s-a stins din viaţă înainte să ajungă în al treilea deceniu de existenţă. Fără să-şi ducă la bun sfârşit cariera şi calitatea de tată, Ledger a fost descoperit în apartamentul său din Manhattan fără suflare pe 22 ianuarie, anul trecut, înconjurat de somnifere. Autopsia iniţială a fost neconcludentă, iar medicii au efectuat şi alte teste pentru a descoperi cauza reală a morţii sale. Concluzia de până acum: supradoza de medicamente a provocat moartea starului.
Aaliyah: Aaliyah Dana Haughton, cunoscută în lumea muzicii drept Aaliyah, a fost unul dintre cele mai promiţătoare staruri ale genului hip-hop şi R&B. S-a născut la New York şi a luat discul de platină pentru albumul „Age Ain't Nothing but a Number”. Unul dintre cele mai importante şi interesante evenimente din viaţa ei a fost constituit de căsătoria timpurie. La vârsta de 14 ani, artista de culoare s-a măritat cu R. Kelly, care la acea vreme avea 27 de ani. Pentru ca respectiva ceremonie să poată fi oficiată, bruneta a declarat că are 18 ani. Cântăreaţa şi-a cunoscut sfârşitul la numai 22 de ani, într-un accident de avion, în insulele Bahamas. Niciun pasager şi nciun membru al echipajului nu au supravieţuit.


The Notorious B.I.G:Chris Wallace, renumit sub pseudonimul de The Notorious B.I.G este un alt nenorocos, care s-a dus pe lumea cealaltă până în 30 de ani. „Viaţa de cartier”, cea pe care a cântat-o atât de mult în versurile sale, i-a adus sfârşitul. A avut un merit important în muzica rap, el fiind un deschizător de drumuri pentru artiştii de mai târziu, precum Sean „Puffy” Combs, LL Cool J, Mary J. Blige şi Tupac Shakur. A experimentat şi închisoarea, petrecând nouă luni după gratii pentru vătămare corporală, iar albumul său din 1994, „Ready To Die” parcă i-a prevestit sfârşitul. În martie 1997, B.I.G. a fost împuşcat în California, iar criminalul nu a fost nici până acum găsit. Viaţa celui care s-a stins la numai 24 de ani va fi ecranizată anul acesta.

Tupac Shakur: Un alt rapper înrăit al Statelor Unite a fost Tupac. Admirat de fani pentru muzica lui, Shakur a dus o viaţă la fel de dezordonată precum The Notorious B.I.G. A fost acuzat că a violat o femeie în 1993, iar un an mai târziu a ajuns în atenţia poliţiei pentru că a atacat un bărbat. A plătit cu închisoarea pentru faptele lui, iar în 1996 s-a aflat în mijlocul unui schimb de focuri de armă, în timp ce era în Las Vegas, cu mai mulţi prieteni. Vedeta a fost victima a 12 sau 13 împuşcături, iar şase zile de la incident, inima lui Tupac a cedat la spital. S-a zvonit că The Notorious B.I.G ar putea fi implicat în asasinat, însă familia celui din urmă a negat vehement. Tupac a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

Kurt Cobain:
Regretat de generaţiile actuale este şi membrul formaţiei Nirvana, Kurt Cobain. Simbol al anilor 80 şi începutul deceniului următor, Cobain a fost foarte apreciat pentru hitul „Smells Like Teen Spirit”. Din păcate, Kurt s-a cufundat în droguri şi alcool, iar când depresia i s-a părut de nesuportat, s-a sinucis. La numai 27 de ani, cel care pentru mulţi a fost emblema muzicii s-a împuşcat, lâsându-şi soţia Courtney Love şi fiica Frances Bean Cobain singure.

Selena Quintanilla-Pérez : Selena a fost senzaţia muzicii latino în Statele Unite. Şi-a început cariera de cântăreaţă la vârsta de şase ani. Câţiva ani mai târziu, bruneta a devenit solista formaţiei „Selena y Los Dinos”, trupă compusă din membrii familiei sale. La 12 ani a înregistrat primul album. Când a atins culmile succesului, Selena a început să fie escrocată de preşedintele fan club-ului ei, Yolanda Saldívar. Cântăreaţa i-a cerut atunci lui Saldívar toate actele la control, iar aceasta a refuzat şi, drept răsplată, a împuşcat-o pe divă pe la spate. Selena a fost dusă de urgenţă la spital, însă nu a mai putut fi salvată, pentru că pierduse prea mult sânge. Selena a murit la 23 de ani, în floarea carierei şi a vârstei, deşi vocea ei ar mai fi avut de încântat o mulţime de fani.

sursa: vdtonline.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.