RSS

O cretina ...

Simona Sensual ..sau mai bine zis Simona Suhoi ca nu prea vad senzualul se lauda pe blogul ei ca a avut in 2 zile peste 70.000 de accesari. Pai mai domnisoara Suhoi ...nu cumva lumea a intrat la tine pe blog dupa ce Maruta ti-a facut reclama la Pro tv? Nu cumva au intrat fanii tai virgini pe blog in speranta ca vor vedea o tata de a ta ? Aaa...si sa nu uit...nu cumva au intrat si baietii de pe cocalari.com sa iti lase id-ul lor ? Ba da ...iti spun eu.
Si cum esti atat de desteapta si faci toate blondele sa fie mandre de tine mai spui ca cititorii tai au mai lasat si cateva mii de comentarii pe care tu ai incercat sa le citesti pe toate saracuta de tine...dar nu ai reusit. Asta probabil din cauza laptopului pe care il ai...cred ca este monitorul prea mic...si iti obosesc ochisorii aia senzuali.
Si sa nu uit mai pitzipoanco incearca sa fi mai putin cretina decat noi romanii ....si mai spalate pe picioare....stii tu ...curatenia incepe de acolo de jos.

Si de final ..iti mai zic si eu ceva...poate iti intra in cap ....valoarea lui PI este aproximativ 3.14 ...incearca sa memorezi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Prostia umana... sau reavointa fotografului?

Ideea e ca, mai mult ca sigur, ea cheltuie mii de euro pe ingrijire corporala: tratamente, cosmetice, sauna, solar, si tot tacamul. Dar... pe picioare nu se spala. Oare de ce? O face numai cand se duce la "ingrijit" (la pedichiura poate), dar acasa nu foloseste baia? Trist...

R0b3rt0 spunea...

:)) picioarele nu se vad ... mai bine se ingrijeste de tate si de buze ...

Trimiteți un comentariu

.