RSS

Trist

Saptamana trecuta televiziunile si ziarele au avut un subiect ...moartea tragica a lui Marian Cozma. Au fost prezentate marturii,casete filmate in discoteca,imagini cu el,fosti coechipieri vorbind despre el,informatii despre sicriu si despre groapa lui.Jenant nu?
Ce se intampla acum dupa o saptamana de la inmormantare?Mai intereseaza pe cineva?In Libertatea de azi prima pagina a fost ocupata de un subiect mult mai important:Despartirea Iuliei Vantur de Marius Moga..senzational!! Prin pagina a 14-a un reportaj...cu un om...un om trist..un om lipsit de putere care tine in mana o fotografie cu fiul sau. Este Petre Cozma ,tatal lui Marian care abatut spune `Te-au şi uitat, dragul tatei` ...Intradevar..Marin a fost uitat,a fost mai iubit probabil in Ungaria, de acei unguri pe care noi nu putem sa ii suportam.
Trist nu ?

4 comentarii:

Anonim spunea...

tin sa te contrazic , chiar azi ma vazut pe realitatea tv si prima parca reportaje cu marian cozma :)
si ieri am vazut ceva , probabil nu prea te uiti la tv iar daca citesti libertatea esti pierdut , e cel mai de caca "ziar" posibil , libertatea si cancan ;))

Anonim spunea...

ps : am pus ziar intre ghilimele pentru ca as murdari semnificatul cuvantului daca as numi libertatea ( cu l mic ca nu merita majuscula ) un ziar !

R0b3rt0 spunea...

am vz si eu intradevar niste imagini...au fost facute o data cu cel din Libertatea...oricum acest subiect se va stinge la fel de usor ca si Marian ...sunt multe persoane mult mai importante la tv si in zir.

Anonim spunea...

nici nu vad rostul pentru care ar continua sa il mai puna pe cozma la tv , fara rautate iti spun ca nu ma intereseaza de exemplu , asa cum nu intereseaza pe multi .. a murit , ok , ne pare rau dar hai sa intoarcem pagina .

Trimiteți un comentariu

.