RSS

Lege?

Nu sunt cel mai mare fan al lui Gigi Becali...probabil datorita faptului ca tin cu Steaua. M-a enervat de atatea ori,m-a amuzat de atatea ori si poate din cand in cand am fost si de acord cu el.
Dar sunt scarbit de arestarea lui.Pur si simplu nu inteleg de ce . Se ajunge in Romania ca hotul sa dea in judecata persoana careia i-a furat ceva...si mai mult..chiar sa fie luat in serios.
Sa ziceam ca prind un hot in casa la mine. Ce fac? Pai probabil ma bat cu el...si daca sunt mai tare pe picioare probabil il bat in continuare si pe urma anunt politia. Dar pana vine politia ce fac ? Servesc hotul si cu o cafea ? Nu...Il bat in continuare.
Si politia ce face ? Pai probabil ma baga la inchisoare pe mine...pt. vatamare corporala si pentru gustul oribil al cafelei facute de mine.
Becali este incatusat si arestat pentru o luna , iar alte persoane cu gura mai mica si cu relatii mai puternice sunt plimbati de politie in timp ce isi tin mainile in buzunar,si chiar mai mult...sunt judecati in libertate. Fiindca atunci cand furi miliarde nu prezinti pericol social ...dar atunci cand bati niste hoti esti inamicul public nr. 1.

3 comentarii:

Anonim spunea...

probecali.info pentru sustinatori

iulian spunea...

e prea de tot .. eu unul nu mai suport prostia din tara asta si lipsa crasa de bun simt elementar .. e strigator la cer ce se intampla .. mai toate sunt facute exact invers decat este normal

freegigi.net spunea...

Poate ca ar trebui sa ne gandim sa fim hoti ... poate asa statul ne apara, sa cotizeze ei la fisc si noi sa le luam capu'. si sa se duca si la puscarie... o tara de hoti si de strambi.

Trimiteți un comentariu

.